EMPRESA

HISTÒRIA

FILOSOFIA D'EMPRESA

Fonmat va ser creada per Matías Martínez i per Florentín Fonfrías el 1986 a Mollerussa, en un local que disposava d’una petita exposició i oficina, i un taller de fabricació pròpia. 

La forta demanda els va empènyer a obrir el primer local comercial exclusivament per vendes a Mollerussa el 1988 on es podia veure i provar mobiliari d’oficina, cadires, prestatgeries, maniquins, etc.. Al 1992 es obrir un punt de venda al centre de Lleida ciutat amb 300m2 d’exposició i oficines

Malauradament, la trista defunció el 1995 d’un dels fundadors, Florentín, va fer que el negoci passés a mans de Matías i la seva família.

Actualment, és la següent generació, Gerard i Alex Martinez, els que continuen treballant oferint els mateixos productes i serveis des de les instal·lacions de Lleida ciutat, amb exposició i oficines, i amb unes instal·lacions per taller de fabricació i magatzem a Mollerussa. 

 

Més de 30 anys de trajectòria al sector ens avalen com un dels referents en fusteria a la província de Lleida per tal d’oferir-te la millor solució adaptada a les teves necessitats.

+ 0
anys d'experiència
+ 0
obres realitzades
0 %
clients satisfets
+ 0
productes disponibles

¿Per què elegir-nos?

La filosofia de Fonmat es basa en dissenyar entorns de treball oberts, funcionals i amb estil. Estudiem i resolem l’espai segons les necessitats de cada sector: oficina, empresa, hoteleria, escolar, metge, comerç i per a la llar.

Qualitat
Rapidesa en
l'entrega
Servei
personalitzat
Experiència en
el sector